Een Relatie

Camille avec NoisetteEen van de meest gewenste dingen bij de vrijetijdsruiter is een goede band met zijn paard. Een vrijetijdsruiter wil goed met zijn paard kunnen omgaan, zijn paard respecteren – en tegelijkertijd respect van zijn paard krijgen – en samen met zijn paard plezier beleven.

Helaas voor velen, blijft dit en wens – zelfs een droom – die voor verschillende redenen niet tot vervulling komt. Het paard reageert op de meest onverwachte manieren op de meest ongepaste momenten; of het paard vertoont wel een voorspelbaar maar ongewenst gedrag. En de ruiter blijft zich afvragen hoe het kan, en hoe het probleem verholpen kan worden.

Heel eenvoudig gesteld, zal het antwoord op de eerste vraag de tweede vraag voor een groot deel ook beantwoorden. Maar boven dit alles staat ook nog één vraag centraal: staat de ruiter open voor hulp? Als dit antwoord “nee” is, dan kan nog paard nog ruiter geholpen worden.

Herkent U zich in deze situatie maar staat U wel open, lees verder op deze site hoe Sabots Libres Engagement U eventueel kan helpen met het vertrouwen in uw paard terugwinnen, en sterke band opbouwen en samen veel plezier (weer) beleven.